Kempisch Diamantbedrijf Peeters - of kortweg K.D.P. - handelt al jarenlang met een uitstekende kennis van  juwelen en diamanten. In 1965 startte Jules Peeters met handel en bewerken van diamanten. Dit breidde uiteindelijk uit tot een van de grootste diamantbewerkingsbedrijven in de Kempen. Nadat zijn dochter, Martine Peeters, jarenlang kennis en ervaring heeft opgedaan bij diamantslijperij K.D. Peeters besloot ze een juwelenwinkel te openen. Al ruim 20 jaar kiest Martine eigenhandig kwaliteitsvolle collecties uit en begeleidt ze haar klanten bij de aankoop van hun juwelen. 

 

Bij juwelier K.D. Peeters heb je keuze uit een groot assortiment van prachtige juwelen. Ben je op zoek naar verlovings- of trouwringen? Of zoek je eerder een tijdloze parel die jarenlang in de mode blijft? Of mag het eens net wat meer zijn en ben je op zoek naar een pronkstuk met mooie diamanten? Martine staat u met alle plezier te woord om samen met jou op zoek te gaan naar het geschikte juweel voor u, uw geliefde of eender wie u dierbaar is.

 

We ontvangen u graag in onze winkel om samen op zoek te gaan naar een geschikt juweel.  Heeft u nog vragen? Contacteer ons gerust!